朱仔討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
朱仔討論區

朱健鈞的影迷討論區

首頁首頁  搜尋搜尋  Latest imagesLatest images  會員註冊會員註冊  登入登入  

鍾漢良、朱健鈞同居疑雲

向下 
發表人內容
譚小咪
Admin
譚小咪

文章總數 : 213
年齡 : 43
注冊日期 : 2007-10-28

鍾漢良、朱健鈞同居疑雲 Empty
發表主題: 鍾漢良、朱健鈞同居疑雲   鍾漢良、朱健鈞同居疑雲 Icon_minitime周三 10月 31, 2007 12:09 am

6:00AM

咦!做乜我兩個都會喺同一時間起床㗎!唔通......呀!請大家唔好誤會,只不過咁啱兩個企埋一齊,就一齊講吓啦!

朱:記起呢個時間,嗰時拍「少年五虎」就慘,晨早起床等出車呀!

鍾:我就喺嗰時開始感到自已知名度大增,估唔到原來我有咁多FANS㗎!

2:00PM

朱:平時大約呢個時間收工,但因為成日出外景,不太習慣,有時真係拍到冇哂心機㗎。

鍾:我咪仲尷尬,有次去一個MINI-CONCERT,嗰位歌手嘅歌迷竟然找我簽名,真係唔好意思呀!走嗰時由正門出去都有唔少人等我,簡直馬拉松咁!

7:00PM

朱:食飯囉!喂,試過有次我初初拍劇嗰時,又遇啱早班有工作,結果夜晚拍劇嗰時成日食N‧G‧,由於嗰場戲都有意義嘅,卒之成組人都為我而拍完又拍,幾唔好意思。

鍾:我就冇話朝早同夜晚有兩班,唔太辛苦。

朱:唉!食飯啦,鬼咁肚餓。仲講咁多做乜吖。

鍾:係喎,快D食嘞,好肚餓呀!

9:45PM

朱:食到飽,示如去玩吓,唱吓歌啦!

鍾:都好喎......。

11:30PM

朱:嘩!好眼瞓呀,返屋企沖涼,之後瞓覺。我都幾鍾意瞓覺㗎,可以一瞓好多個鍾,事關我一唔夠瞓就覺得好唔正常,第朝起床會口腫面腫,難睇到暈!

鍾:我又唔同,我最鍾意睇電視嘅,尤其半夜D粵語殘片最好睇,直情唔願瞓添喎!

朱、鍾:大家記位呀,我哋唔係住埋一齊㗎!哈哈哈......
回頂端 向下
http://mickeychukinkwan.forumotion.com

鍾漢良、朱健鈞同居疑雲
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
朱仔討論區 :: 朱仔分享 :: 朱仔雜誌分享-
前往: